Indhold til skærme i butikken eller receptionen

Da jeg i sin tid startede som selvstændig, arbejdede jeg hos et af Danmarks (på den tid) førende reklamebureauer med speciale i indhold til skærme i butikken, receptionen eller fabrikken. Branchen kaldes Instore og Corporate TV. Hos bureauet designede jeg bl.a. indhold for Bilka, Salling, Sportmaster og Ecco. Da jeg så fik muligheden for at overtage vores aftale med Siemens Wind Power sprang jeg ud som fuldtids selvstændig.

Aftalen med Siemens Wind Power omfattede design af indhold til skærmene i receptionerne, kantinerne og på fabrikkerne. I starteden var det en national løsning som dækkede de forskellige lokationer i Danmark, men med årene blev løsning international og jeg designede derfor også indhold til Tyskland og USA.

At have skærme i butikken/receptionen behøver ikke være dyrt

I “gamle dage” sad få store virksomheder på løsninger indenfor Instore og Corporate TV, men med tiden er der dukket flere muligheder op for at have mindre, økonomisk forsvarlige løsninger. I princippet er en billig tv-skærm fra Bilka nok. Har tv’et mulighed for at afspille indhold fra et USB-stick er du allerede godt kørende. Derefter er det (blot) at få designet indholdet og det er her jeg kommer ind i billedet.

Jeg designer animerede spots i Adobe After Effects. Det kan være udfra billeder og tekster du allerede har eller materiale vi laver i samarbejde. Hvis du ønsker en “rigtig” reklamefilm filmer og redigerer jeg også.