Multimediedesign

Efter at have arbejdet ved et par reklamebureauer i Århus, besluttede jeg mig i 2011 for at springe ud som selvstændig. Jeg startede min egen lille virksomhed Dawo Media (nu Daniel Wodarka) for at være herre over min tid og hvilke opgaver jeg havde lyst til at beskæftige mig med. Fra en tidlig alder har jeg holdt meget af at udtrykke mig gennem farver, billeder og lyd.

Jeg har studeret medialogi på Aalborg Universitet Esbjerg, men valgte efter halvandet år at afslutte uddannelsen, da jeg syntes den var for teoretisk. Jeg forsøgte mig igen på multimediedesigner-uddannelsen, men pakkede mine ting da jeg blev tilbudt job hos et reklamebureau i Århus.

Den sørgelige del af historien er, at jeg ikke kan fremvise et eksamensbevis fra hverken universitetet eller “multimediedesigneren”. Til gengæld kan jeg vise mange referencer fra mindre, større og helt store kunder jeg har haft gennem årene.

Kort sagt kan man sige, at jeg hører mest hjemme i den praktiske verden hvad angår arbejdet med medier. Så hvis du vil købe en teori fremfor et reelt produkt, må du lede andetsteds.

Ydelser:

Reklamefilm (af ældre dato)

Følgende reklamefilm for Dawo Media (nu Daniel Wodarka) er ved at have nogle år på bagen, men den er på en måde stadig ret (u)passende. Jeg har siden da smidt et par kilo og det alt for smarte sælgerhår er faldet af.