Kampkunst – en blanding af fysisk og mental træning

Jeg beskæftiger med dagligt med kampkunst i form af karate. Jeg er tilknyttet Esbjerg Karate Klub som underviser og elev. I Esbjerg Karate Klub er karate ikke blot noget man går til, men et studie af selvet. Man studerer kampkunst. Kampkunst er først og fremmest kampen mod sig selv og dårlige vaner. Øvelserne styrker både fysisk og mentalt. Når jeg underviser er det en god blanding af bevægelse og mentale udfordringer der styrker eleven i livet.

Kampkunst på din skole eller i din klub

Jeg tilbyder undervisninger på skoler eller for folk som er interesseret i bevægelse generelt. Det er vigtigt at forstå at kampkunstundervisning ikke nødvendigvis indeholder slag og spark. Jeg tilpasser undervisningen det enkelt hold. Måske har du et ønske om hvad vi skal beskæftige os med når du booker mig til undervisning. Eksempler kan være mindfulness, destruktive følelser og hvordan de påvirker os eller blot “kom i form”.

Jeg har bl.a. undervist på diverse folkeskoler i Esbjerg- og Brande-Ikast kommune. Desuden har jeg været assisterende underviser for mester Karsten Dam på Teknisk Universitet i Dortmund, Tyskland.

Målgruppen er bred og kan omfatte folkeskoleelever, dansere, skuespillere og fitness-folket. Kontakt mig hvis du er blevet nysgerrig på hvad jeg kan tilbyde din skole/klub.

Jeg har til dags dato undervist i kampkunst her:

 • Nørre Snede skole
 • Rørkjær skole
 • Præstegårdsskolen
 • Sønderrisskolen
 • Teknisk Universitet Dortmund (som assistent for mester Karsten Dam)
 • Esbjerg Kulturskole
 • Gørding skole
 • Bakkevejens skole
 • Bryndum skole
 • Skads skole
 • Vejrup skole
 • Uhre Friskole
 • Isenvad skole