Reklamefilm

Jeg har siden barnsben været vild med at fortælle historier gennem levende billeder. Mange “tema uger” i skolen havde små film som produkt og det var først og fremmest legen der drev værket.

Jeg begyndte at arbejde semiprofessionelt med TV-Glad Esbjerg, hvor jeg var frivillig sideløbende med mit studie på universitet. TV-Glad Esbjerg gav mig mulighed for at gøre mine ideer til virkelighed og der var plads til komiske og dybt seriøse indslag. Jeg havde mulighed for at arbejde med professionelt udstyr og filmede en lang række koncerter, arrangementer og interviews med kendte mennesker som fx. Anders “Anden” Matthesen, Casper Christensen, Chris De Burgh, Infernal, Volbeat osv.

I 2008 blev jeg kontaktet af Danmarks Radio og var rådgivende ekspert i et afsnit af forbrugerprogrammet “Rabatten”, hvor jeg skulle lære familien Danmark at lave gode hjemmevideoer og brænde DVD’er.

Jeg har sidenhen produceret reklamefilm for mindre og mellemstore virksomheder. Reklamefilmene er blevet brugt på hjemmesider og sociale medier.

Står du og mangler en reklamefilm for din virksomhed? Kontakt mig endelig for et tilbud. Udover at filme og redigere virker jeg også som speaker hvis dette ønskes.

Referencer